Utazások


Ha egy igazán felejthetetlen, életre szóló élményt keres, miközben felfedezné Afrika varázslatos tájait, mi segítünk elérni! Kamerával, fényképezőgéppel barangolni a Vad Afrika tájain olyan kaland lesz, ami egész életében elkíséri. Változatos, variábilis utazási ajánlataink akár teljesen egyedi kívánalmak szerint módosítva is kialakíthatóak, sok éves tapasztalataink alapján.

Klasszikus namíb körút

3 ország, 1000 élmény

Botswana, az élet bölcsője
Klasszikus namíb körút


Ez alatt a 10 napos körút alatt egy időutazásban veszünk részt, és varázslatos, változatos tájakat látogatunk meg, ahol számtalan mesés fotó, videó készülhet, a világszerte híres, egyedülálló természeti csodák közt. A legendás állatvilág képviselőin kívűl lencsevégre kaphatjuk az ősi barlangrajzokat és sziklafestményeket, amelyek az emberiség kialakulásának mementói, sétát tehetünk egy krétakori megkövesedett erdő fái közt, láthatjuk a hihetetlen fókapartot, több tízezer fókával, többnapos látogatás során fedezzük fel az Etosha Nemzeti Park elmondhatatlanul gazdag élővilágát, de a német gyarmati időkből ittfelejtett Swakopmund mesevárosát is feltérképezzük. Minden szállásunk autentikus, és európai mércével is magas színvonalú. Fenséges ételekkel és finom borokkal kényeztetve ízlelőbimbóinkat kicsit a századelő arisztokrata utazóinak életérzésével utazhatunk.
Ár: 2400 €-tól3 ország, 1000 élmény


Namíbia/Botswana/Zimbabwe körtúra: A díjak tartalmazzák: *Az összes szállást igényes, minőségi körülmények közt. (Standard szoba, Lakosztály, Luxus sátras szállás) *Minden parkbelépőt, vadfigyelő túra és hajótúra árát, amik az ajánlatban vannak, belépőt a vízeséshez *Minden autós szállítást, bérlést, költséget Igazi Afrika-ínyencek számára megtervezett út. 12 nap alatt számos fantasztikus, csak természetfilmeken látott csodás tájakon és helyeken barangolunk, hol autóval, hol gyalog, néhol egy fatörzsből kivájt csónakban. Elefántok, bivalyok, zebrák, oroszlánok, mind megfigyelhetők természetes környezetükben. A kalandvágyóknak kihagyhatatlan kiegészítő programokkal, legyen az tigrishal horgászat, bungee jumping a Viktória-vízesésnél, vagy raftingolás a vad Zambézi folyón. Szállásaink minden esetben minden igényt bőven kielégítő, néhol a luxust meghaladó minőségűek, és teljesen biztonságosak. Ellátásunk a kényesebb gyomrúaknak is megfelelő, de a bevállalósabbaknak helyi specialitásokat is feltálalunk. Számos kiegészítő program választható, a teljesség igénye nélkül: *Quadtúra *Zambezi hajótúra – meglehetősen drága, de csodálatos *Elefánt Safari – igen extreme élmény az óriások hátáról látni a világot *Lovaglás – Kevésbé izgalmas, mint elefántolni, de legalább nem rémisztő *Helikopter túra 15-20 perc a Viktória- vízesés felett – Hatalmas élmény, szédülősöknek nem ajánlott *Bungee Jumping a Victoria hídról – 111 méter fejjel lefelé… *Rafting – Vadvízi kajakozás a Zambezi folyón *Zip Line – 120 méter magasan lehet átcsúszni egy kötélen a vízesés mellett, 425 méter hosszan
Ár: 4400 €-tólBotswana, az élet bölcsője


Minden, amit el tudunk képzelni Afrikáról, itt megtalálható. Ezen a 14 napos, felejthetetlen fotószafarin ki nem mondott vágyaink is teljesülhetnek, és ősi, paradicsomi állapotok közt élő hihetetlen gazdagságú vadállomány óriási populációi kísérik lépéseinket. 35000 flamingó, vagy 100 fős elefántcsorda, zsákmányt ejtő leopárd… mind-mind szemünk elé kerülhet és megajándékoz minket a soha nem felejthető élménnyel. Az érintetlen Botswana minden csodáját meglátogatjuk, a Magkadikhadi-síkságtól, Moremin át a Chobe Nemzeti Parkig, majd utunk végeztével a Viktória-vízesésnél búcsúzunk Afrikától. Csakúgy, mint minden egyéb utunkon, a szállás és ellátás ezen a luxus túrán is non plus ultra kategóriába esik. Lesz klasszikus szafarisátras éjszakánk is és ötcsillagos lodgeban is megszállunk. Hatalmas távolságokat és elképzelhetetlenül változatos, varázslatos vidéket ismerhetünk meg, ahol csak a memóriakártyák megtelése okozhat borús pillanatokat.
Ár: 2400 €-tólKépek
Általános információk

Az útjainkon mindenki saját felelősségre vesz részt. Eltitkolt egészségügyi, vagy egyéb problémákból fakadó bajokért nem vállalunk felelősséget. Teljes erőnkkel azon vagyunk, hogy ügyfeleink válláról minden terhet levegyünk, hogy csak a táj szépségeinek befogadásával kelljen foglalkozniuk. Minden szálláshelyünk régi, kipróbált, minden európai igényt kielégítő, remek és változatos étkezésekkel.
A díjak minden esetben tartalmazzák:
*Az összes szállást igényes, minőségi körülmények közt. (Standard szoba, Lakosztály, Luxus sátras szállás)
*Minden parkbelépőt, vadfigyelő túra és hajótúra árát, amik az ajánlatban vannak
*Minden autós szállítást, bérlést, költséget
A díjak nem tartalmazzák:
*Minden alkoholos ital és alternatív program saját költségű!
*A kiírt ajánlóban nem szereplő programok költségeit
*A plusz napok költségeit
*Az egyedileg kért szállások költségeit
*Az esti étkezések költségeit